Ndërtesa ndodhet në Tiranë, pikërisht pranë ArTurbin, një ndërtesë e shënuar në mure prej kohësh me ‘letra’ të mëdha dërguar në Gjykatë. Por banorët nuk ishin pronarë të truallit dhe pronari kërkonte të drejtën e tij.

Për të tërhequr vëmendjen familjeht që banonin aty në pronë të tjetërkujt, kanë djegur shtëpinë.

Policia ka ndërhyrë menjëherë për shkak se mes përmbaruesve privatë dhe pronarëve nga një anë dhe pronarët e shtëpisë nga ata tjetër mund të niste një konflikt.

Ndërtesa, e cila ndodhet pranë ArTurbina ka qenë objekt i disa gjyqeve dhe në fund Gjykata i dha të drejtën ish-pronareve.

Por banorët e ndërtesës kanë pretendime që të qëndrojnë mbi truallin e një pronari tjetër.

Situata është rënduar ndërsa policia ka shoqëruar disa persona të përfshirë në konflikt, teksa kanë ndërhyrë edhe zjarrfikësit që ka shuar flakët.

Veritas.com.al/