Nga: Edith Harxhi/ Twitter

Po tani që e ‘hoqëm’ Xhafën dhe ‘rrëzuam’ qeverinë, çfarë do të bëjmë? Xhiro nëpër Tiranë?

Si nuk e përmende një herë Edi Ramën me emër në fjalimin tënd epik?

Ti përfundimisht nuk zhgënjen më askënd, as veten tënde.

Përfundimisht, establishment. Në kazan je edhe ti, por do të rrokulliset shpejt.

Veritas.com.al/