Presidenti i Francës Emmanuel Macron zhvilloi një vizitë në Danimarkë dhe bashkë me kryeministrin danez Lars Løkke Rasmussen, udhëtimi nëpër Kopenhagë është bërë me biçikleta.

Madje edhe dhuratën zyrtare të përgatitur nga presidenti  Francës për mikpritësin danez, e ka dorëzuar në një pushim të udhëtimit me biçikletë.

Sigurisht, ky nuk ishte një spektakël, por një sjellje e zakonshme e liderëve të botës së re, larg luksit dhe distancave nga njerëzit e zakonshëm.

Veritas.com.al/

No toned car windows today, when Danish Prime Minister Lars Løkke Rasmussen showed the President of France Emmanuel Macron around Copenhagen because of course they took the city in by bike.

Publiée par Cycling Embassy of Denmark sur Mercredi 29 août 2018