Mijëra protestues profesionistë po komplotojnë si të prishin eventin e Republikanit Vern Buchanan (R-FL) të shtunën,- shkruan ekskluzivisht Breitbart News. Ky është një pjesë e planit për të “bluar” agjendën e Donald Trump me doktrinën “Amerika First” në planin kombëtar.

Organizatorët e lëvizjeve të liberalëve kundër Trump po vërshojnë në media sociale me mesazhe ku detajohen planet e  tyre për prishjen e aktivitetit dhe shprehen se “shpresojnë që Trump të vdesë shpejt”.

Ata, haptazi, kanë shprehur qëllimin e tyre që të ndërpresin  mandatin që presidenti ka marrë nga vërshimi i votave më 8 Nëntor. Hillary Clinton duke fituar 30 shtete e gjysmë  dhe duke notuar në 306 votat elektorale në kolegjet elektorale.

Natyra sarkastike e progresistëve majtist në aksionet e dëshpëruara kundër Trump po manifestohet përmes postimeve në Facebook. Sipas progresistëve majtistë, një nga modelet më të mira të protestës së tyre ishte një borrë që ngiste makinën me dritare të hapur dhe thërriste duke thënë se dëshironte vdekjen e Trump.

/Veritas.com.al/