Greta Jonson

Quentin Tarantino është baba!

Kineasti fitues i çmimit Oscar, 56 vjeç, priti fëmijën e tij të parë – një bebe djalë! – me gruan Daniela të shtunën, konfirmon PEOPLE.

“Daniela dhe Quentin Tarantino janë të lumtur të njoftojnë lindjen e fëmijës së tyre të parë,” tha përfaqësuesi i tij në një prononcim për TMZ dhe E! News.

The Jerusalem Post njoftoi se fëmija kishte lindur në Tel Aviv, Izrael.

Një përfaqësues për Tarantinon nuk iu përgjigj menjëherë kërkesës së PEOPLE  për komente.

VERITAS.COM.AL