Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video nga Kalaja e Krujës, pasi kjo e fundit është restauruar dhe i është vendosur ndriçimi artistik.

Rama thotë se ky është një tjetër zhvillim pozitiv për Krujën turistike, ndërkohë që pamjet që ofron kjo kala janë fantastike.

“Rilindja e Kalasë së Skënderbeut pas restaurimeve dhe ndriçimit artistik, një tjetër zhvillim pozitiv për Krujën turistike”, shkruan Rama.

blob:https://www.facebook.com/b81e814d-c95a-4968-bb97-f7c3fadfb099