(FOTO: Rep. Mark Meadows)

Presidenti i ‘House Freedom Caucus’ Rep. Mark Meadows (R-NC) tha për Breitbart News ekskluzivisht se ai pret që Senati Republikan do të bashkohet rreth parimeve të përbashkëta dhe do të kalojë shfuqizimi i Obamacare dhe zëvendësimi i ligjit me ligjin e Trumpcare.

Meadows, një konservator pro- Trump lider në Kongres i cili qëndroi pranë presidentit Trump gjatë gjithë fushatës së tij presidenciale, është mirëbesues për ripërtëritjen e negociatave më liderët e  GOP Kongresmenët Repubikan me qëllim që të prodhohet rezultat konkret në Kongres.

/Veritas.com.al/