(Reuters) – Një njeri i armatosur hapi zjarr që nga dera prej xhami në redaksinë e gazetës së kryeqytetit Maryland të Annapolis dhe derdhi plumba në gjithë ambientet e neësroom, të Enjtën, duke vrarë të paktën katër persona dhe plagosur shumë të tjerë, sipas lajmeve.

I dyshuari është arrestuar, por deri tani motivi i vrasjes mbetet i panjohur- raportojnë mediat lokale.

Veritas.com.al/