Deputetja e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari , gjatë fjalimit që ka mbajtur sot në seancë Parlamentare, ka deklaruar se është kërcënuar me jete.

Pjesë nga fjala e Rudinës:

‘Është e papranueshme që një femër të kërcënohet, kam patur raste në zyrën time kur kanë ardhur persona dhe më kanë kërcënuar.

Ju lutem zoti kryetar merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë në parlament.

Asnjë deputet nuk mund të hyjë në parlament pa u kontrolluar’.

Veritas.com.al/