Tucker Carlson i përmendi mediat kryesore kombëtare të martën mbrëma në “Tucker Carlson Tonight”, duke thënë se ato e kanë çuar gënjeshtrën në nivele Olimpike.
“Sa të korruptuara janë mjetet e informacionit ?”, pyeti ai. “Imagjinoni një roje kufiri te dehur midis Togos dhe Burkina Fasos qe te tund në mesnatë. New York Times është shumë më e korruptuar se kaq.

Media është më e pandershme se Jimmy Hoffa ndonjëherë.

Ajo ështe më e pandershme sesa inspektori juaj i godinës në Queens. Janë më të pabese se Mafia. Ato i bëjnë policët në Tijuana të duken të besueshëm. Do të merrni një trajtim më të drejtë nga DMW e qendrës se qytetit sesa nga CNN. Fjalët mezi mund ta shprehin të vërtetën e saj. ”

VERITAS.COM.AL