( FOTO: Aktori Alec Baldwin si Donald Trump).

Episodi i fundit i programit “Saturday Night Live” i drejtuar nga Kristen Wiig solli aktorin Alec Baldwin  si Donald Trump.

Programi i instaluar në SNL tërhoqi 4.7 milion shikues nga shtëpia dhe 2.2 milion të moshës nga 18- 49 vjeç. Ky numër është më i ulët se numri i shikuesve një javë më parë.

Programi paraqiti Baldwin si Presidentin e zgjedhur Trump,  dhe e paraqitin Trump-in si një injorant i politikës së jashtme ku  kërkonte në Google çfarë është ISIS. Segmenti  “weekend Update” i programit u përdor që të tallej me “Breitbart News” dhe ish- presidentin e tij, Steve Bannon.

Javën e kaluar komediani ironik Dave Chappelle drejtoi programin SNL për herë të parë. Kjo ishte gjithashtu, hera e parë e një show në ajër që kurse Donald Trump fitoi zgjedhjet historike në Amerikë.

/ Veritas.com.al/