Është shkarkuar Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro.

Ai u emërua në këtë post, 3 muaj më parë, më 27 mars duke zëvendësuar në këtë post, Vasilika Vjeron.

Sipas mediave, performanca e ulët dhe mosrealizimi i objektivave kanë qenë ndër shkaqet e shkarkimit të tij.

Nuk dihet ende se kush do të jetë Drejtori ri i Përgjithshëm i Tatimeve, që do të zëvendësojë Duron