Marrëdhëniet e tyre kanë kaluar një vit të mbushur me deklarata për pabesnikëri, por Katie më në fund i ka dhënë Kieran-it një paralajmërim final.

Katie Price, e njohur kohët e fundit me pseudonimin Jordan, është një personalitet i televizionit anglez, businessëoman, modele, autore, këngëtare dhe stiliste.

Ultimatumi erdhi pasi ai dështoi përsëri që të dëshmohet besnik ndaj Katie dhe pranoi të flejë me dadon e tyre.

Revista ‘Closer’ raporton se Katie ka vendosur një datë, në fund të Majit që vjen që deri atëherë marrëdhëniet e tyre të përmirësohen, ose do të ndahen me të mirë.

Një burim tha se: “Kieran i paska thënë Katie se në qoftë se ata do të ndahen, ajo po e poshtëron përsëri në publik dhe nuk e siguron se kur mund të largohet.”.

Një burim i afërt me çiftin shtoi: “Katie kishte sosur durimin dhe ka thënë se është torturë të jetosh me Kieran, edhe pse ajo nuk mund të bëjë hapa përpara në lidhjen e saj”.

“Ajo realisht do që t’i bëjë gjërat, por me sa duket nuk mund t’i bëjë”.

Veritas.com.al/

 A source close to Katie has told Closer Magazine that the star has set a date for their relationship make-or-break

 Katie brought Kieran to Loose Women to discuss his infidelity

 Katie and Kieran were spotted putting on a united front during a night out in Wales