Ngjarja është filmuar dhe regjistruar në shumë celuloid, por për nga vlera dhe pjesëmarrja në ngjarje ajo ua kalon shumë tubimeve të organizuara shtetërisht.

Më 18 Janar 1991, në një ceremoni të veçantë, u hapën dyert e Xhamisë së Et’hem Beut në shëtitoren ‘Skënderbe’ në Tiranë.

27 vjet nga rihapja e xhamisë së Et’hem BeutMë 18 janar 1991 në Tiranë do të rihapej xhamia e Et’hem Beut, e cila që…

Publié par Komuniteti Mysliman i Shqipërisë sur jeudi 18 Janvier 2018