(FOTO: Melania Trump)/

Stefano Gabbana, njëra gjysmë e kompanisë së modës “Dolce & Gabbana”, me krenari shkruan në Instagram këtë javë se në të ardhmen First Lady Melania Trump do të vishet në D&G që nga veshja e pragut të Vitit të Ri dhe kur kritikët do të guxojnë të kërcënojnë, atëherë ai do t’u përgjigjet përballë.

Shkurtimisht pas Vitit të Ri,  Gabbana postoi një fotografi të Donald dhe Melania Trump në faqen e tij në Instagram. Foto tregon Trump duke festuar në Mar-a-Lago, Palm Beach, Florida, me Melania Trump të veshur në të zezë nga D&G me përzierje të kompanisë Cruise collection.

Image result for stefano gabbana

(FOTO: Stefano Gabbana)/

Ndërsa postimi tërhoqi shumë komente mbështetëse, disa ndjekës të Gabbana shkruan se ata kurrë nuk do të blejnë produkte veshjesh prej tij. Një nga komentuesit e krahasoi Melania Trump me Eva Braun, e dashura e liderit Nazizt, Adolf Hitler.

“Sa shumë injorantë dhe budallenj shkruajnë në Instagram!!!” shkroi Gabbana në përgjigje të disa komenteve me postime negative. “Ju lutem, në qoftë se ju nuk i pëlqeni postimet e mija, harromëni, mos më ndiqni më… faleminderit”

/Veritas.com.al/