(FOTO: Olsi Bahluli para një maili me para)/

Kriminelët Shqiptarë në Britani të Madhe po shfaqin pasurinë e tyre duke bërë selfie së bashku me mijëra euro kesh, shkruan “The Sun”.

Kriminelë të ndryshëm të shtetit të varfër të Ballkanit, po mburren në mediat sociale duke treguar se janë të lumtur që do të kthehen në shtëpi me furtunat e tyre. Disa madje kanë fotografuar vetveten pasi kanë arritur në këtë vend me sukses.

Luan Plakici, i cili është duke bërë 23 vjet burg për kontrabandimin e 60 grave në prostitucion, është parë të mbajë një pako shënimesh nën divanin e tij, shkruan “The Sun”.

Ardi Beshiri, u burgos kur në çorapet e tij u gjet kokainë, dhe një grumbull parash në shpatullën e tij. Në një imazh tjetër shfaqet, Bes Besiaj, i cili përpiqet të “hajë” një grumbull të madh të hollash.

(FOTO: Shuan urinë me para. Bes Besiaj me para)/

(FOTO: Luan Plakiqi)/

(FOTO: Ardi Beshiri)