Etiketa: bannon

Bannon përgatit luftën për BE-në: një dhomë lufte për të fituar sovranistët
Bannon e merr Italinë si model: "Është e rëndësishme nëse kuptojmë guximin". Pastaj këshilla per qeverinë verdhë-gjelbër: "Rregullo buxhetin, nevojitet rritje më e madhe" Nga: Sergio Rame / ...
Steve Bannon: “Italianë jini të kujdesshëm, Europa ju do në krizë”
"Italiane kujdes ". Steve Bannon ka leshuar projektin e tij evropian The Movement, i cili mirëpret siglat populiste dhe sovraniste nga e gjithë Evropa dhe ka takuar Matteo Salvinin, Luigi Di Maion...
Papa Françesku, tërmet në Vatikan: Aleanca ndërmjet anti-Bergoglio-ve dhe Steve Bannon
Të gjithë kundër Papa Françeskut. Edhe Steve Bannon, ish-krahu i djathtë i Donald Trump, është kundër Bergoglios dhe po e bën duke organizuar një kurs për trajnimin e politikanëve katolikë konserv...
Revolucioni dhe kriza financiare do të mundojnë Shtetet e Bashkuara, thotë Bannon
Amerika tani e ka temë të vetën Revolucionin, i cili do të “do të bjerë si një kosë mbi bar”, ka thënë Steve Bannon, ish- shefi i këshilltarëve të Donald Trump, gjatë shfaqjes së një filmi të ri....
Steve Bannon në veprim
  Një grup PRESIONI i kryesuar nga ish-dora e djathtë e Donald Trump është gati të nisë të veprojë muajin e ardhshëm me qëllim ndikimin në zgjedhjet evropiane. Nga: JAMES MURRAY/ Expres...
Fushata e ardhshme e Bannon: ‘Të ruajë Dhomën për të shpëtuar Trump’.
Nga:  Michael Isikoff   (AP) Ish-shefi i fushatës së Donald Trump, Steve Bannon është i vendosur te krijoje një organizate politike jo-fitimprurëse që synon mbledhjen e bazës politike të presid...
Liberalët: Të rifitojmë BE përpara se ta marrë Bannon
  Nga: Radu Magdin*/ Vetëpërmbajtja është një virtyt europian. Por vini re: Sot bota e ka humbur ekuilibrin, të paktën matur me standardet e 30 viteve të fundit, aleatët përcaktohen si armiq, gj...
Steve Bannon, ish këshilltar strategjik i Trump: “Gati fondacioni im për të mbështetur populistët”
Ish këshilltari i Trump Steve Bannon do të krijojë një fondacion te tij në Evropë për të mbështetur lëvizjet po puliste në kontinent. E ka treguar vetë Bannon në «Daily Beast». Selia e organiza...
Bannon, për Libero: Drejt një bote të re. “Evropa së shpejti do të zhduket, ja çfarë do të bëhet Italia”.
4 korrik 2018  Italia? Eshtë bërë vendi referues i revoltës nacional-populiste kundër elitave. Kancelarja Merkel? "Rajhu" i saj është më në fund pranë rënies. Donald Trump? Do të vazhdojë të mb...
‘Fronti Nacional’ i Francës do të ribëhet. Surprizën e shpall Stephen K. Bannon.
Ish këshilltari i presidentit Donald Trump dhe ish drejtor ekzekutiv i Breitbart News, Stephen K. Bannon, është planifikuar të flasë në takimin më të madh të populistëve francez të ‘Frontit Nation...
Faqja 1 prej 212