Etiketa: kufijte

BE do të sjellë Rojet Kufitare Bregdetare. Dilema:Të mbrojë krimin, apo të na ruajë nga krimi?
Nga: L. Skiro/ “Siç e tha edhe Fatmiri më parë, ne e kemi sigluar marrëveshjen kaq të rëndësishme dhe këtë e bëmë sot. Është pikërisht kjo marrëveshje që do të lejojë ardhjen në Shqipëri të një...
Shkëmbimi i kufijve nuk bëhet pa tragjedi/ Ish ministri i Jashtëm…
Ish-Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Skender Hyseni, ka thënë se ndryshimi i kufijve s’mund të bëhet pa tragjedi dhe humbje të jetëve të njerëzve. Ka thënë se ndryshimi i kufijve apo shkëm...
Orban: ‘Ne duhet të luftojmë rrjetin e Soros”- ‘ekstremisht i rrezikshëm’ me fushatën kundër kufijve kombëtar.
Kryeministri Hungarez, Viktor Orbán ka deklaruar se konservatorët “duhet të luftojnë” kundër fushatës ndërkombëtare për shkatërrimin e kufijve kombëtar, fushatë që lidhet me miliarderin financiar ...