Kryeministri i vendit, Edi Rama, me anë të një njoftimi në rrjetet sociale bënë me dije se prej ditës së nesërme në mesnatë të gjitha hyrjet tokësore në Shqipëri nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Greqia do të mbyllen për të gjithë udhëtarët me autobus mikrobus dhe veturë, si masë parandaluese për përhapjen e koronavirusit.

 Njoftimi i plotë:🔴 NGA NESËR, E DIELË 15 MARS NË MESNATË, ORA 00.00, TË GJITHA HYRJET TOKËSORE NË SHQIPËRI NGA MALI I ZI, KOSOVA, MAQEDONIA E VERIUT DHE GREQIA, DO TË MBYLLEN PËR TË GJITHË UDHËTARËT ME AUTOBUS, MIKROBUZ APO VETURË!

🔴 KUFIRI TOKËSOR I SHQIPËRISË DO TË QËNDROJË KUDO I HAPUR VETËM PËR TRANSPORTIN E MALLRAVE

🔴 FRIKË ASPAK, KUJDES PO!