Etiketa: zaev

Pas Zaev, vetë Hradinaj bie prè e përgjimeve nga komedianët rus
Kosovë– Pas Zoran Zaev i cili ra pre e përgjimeve, në të njëjtën grackë ka rënë edhe kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj. “France 24” shkruan se dy homologët, kryeministri i Kosovës, Ramush Ha...
Sinjale për Ballkanin: Zaev i Shkupit kërcënohet me vdekje.
Sado që Ballkani duket ‘i qetë’ dhe “moçal” i pa lëvizshëm, në fakt diçka po lëviz. Aq sa flitet për luftëra etnike, për luftëra të klaneve të drogës dhe ndërhyrje Ruse, po aq është edhe pakënaqës...