Reshjet e dendura të shiut kanë përmbytur nënstacionin e Kasharit duke sjellë ndërprerjen e energjisë elektrike. Që në këto momente  janë pa energji elektrike Kamza, Lapraka dhe Kombinati.

Ndërkohë që autostrada vijon që të jetë e bllokuar prej orës 18:00. Në ndihmë të situatës është vënë edhe ushtria.

Rruga e përmbytur nga reshjet është afërsisht 1 Km, ndërsa niveli i ujit vijon që të rritet pa pushim.

Veritas.com.al/