I famshmi ‘bos i bosëve’ të Mafies Siciliane, Salvatore “Toto” Riina ka vdekur nga kanceri në burg, në moshën 87 vjeç.

Riina ishte dënuar 26 vjet  burgim. Besohet se ai ka urdhëruar vrasjen e më shumë se 150 personave.

Koka e të frikshmes ‘Cosa Nostra’ kaloi gati gati çerek shekulli në kërkim para se të burgosej në vitin 1993.

Gjithashtu nga vuajtjet e kancerit, ai ka vuajtur nga sëmundja e zemrës dhe sëmundja Parkinson.

Riina ka ka qenë në gjendje ‘coma’ dhe familjes së tij i është dhënë leje speciale për ta vizituar në seksionin e burgut të spitalit në Parma, në veri të Italisë.

Veritas.com.al/