Nga Dritan Kaba.

Sot u dha një lajm i madh!

Kush e mban mend kohen e trajseve qe mbanin me vete për te bere pazar dikur?

Me shume mundim e arritëm serish kësaj dite!

Lajmin e gëzuar e lançoi ministri Klosi!

Pas dy muajsh do mbajmë trajsë me vete. Trajsa do jete pjese e jona, shkojmë apo jo ne pazar. Se ku i dihet mund te na duhet. Ata qe do shesin mallin me qese plastike do të dënohen me shume se ata qe shesin droge.

Lum Ne, qe ja arritëm kësaj dite.

Ky lajm vjen ne te njëjtën dite kur shoku Gramoz na beri te ditur qe ne kohen e komunizmit nuk kishte as droge, as korrupsion, por kufoma dhe jete te rrënuara ne burgje dhe internime kishte sa te duash. Pas kthimit te trajseve dhe prokurores tek Krimet e Renda, shume shpejt duket se do i kemi serish edhe ata.

Ne te gjithë Evropen shiten mallra me qese plastike por vetëm ne Shqipëri po ndalohet. Kjo tregon pafuqinë e plote te një shteti butaforik.

InshAllah me qe ka problem me ujerat e zeza qe ndotin detin nuk na ndalojmë te dhjesim!

Ky vendim po pritet te merret me VKM.

Ideja është qe kush shkon me pushime nuk duhet te dhjesë. Kush dhjet dënohet me gjobe deri ne 20 milionë leke.

*Titulli është i ‘Veritas’