Romë (AFP) – Regjisori italian Bernardo Bertolucci, filmat e të cilit përfshijnë ‘Last Tango In Paris’ dhe ‘The Last Emperor’, ka vdekur në Romë ne moshën 77 vjeçare, thanë mediat italiane të hënën.Bertolucci, konsiderohet një nga gjigantët e kinemasë italiane dhe botërore, fitoi Palmen e Arte te nderit për punën e tij të jetës në Festivalin e Filmit në Kanë në vitin 2011.

Veritas.com.al/