Basha: Ligjet nuk mund të kalojnë tani, shkelet Kushtetuta

Kryetari i PD, Lulzim Basha nga SHBA tha se ligjet qe shoqërojnë reformën në drejtësi nuk mund të miratohet tani, pasi shkelet kushtetuta. Basha tha se drafti i është vënë në dispozicion PD mbrëmë vonë dhe jo në datën 4 korrik, siç deklaroi

Basha: Ligjet nuk mund të kalojnë tani, shkelet Ku...

Buxheti, 60 milionë dollarë për ish të përndjekuri...

Nafta në Shqipëri më e shtrenjtë se në rajon, Gjer...

Romana Vlahutin : Deputetët t’ua bëjnë dhura...

Porti i Karpenit, Ekonomi: Po negociojmë kontratën...

Report TV – Zbardhen formularët e ‘Vetingut’...

Opinion – Reforma kaloi, po tani? (21 korrik...

Faqja 4 prej 41234