Pasi i shprehu mbështetje publike ish- të dashurit, Rexhep Rraja, i cili u la në burg, Xhisela Maloku ka reaguar në rrjetet sociale me një tjetër mesazh.

Ajo sulmon ato që dikur i ka quajtur shoqe dhe që sot i kanë kthyer shpinën pas gjithë kësaj ngjarjeje në jetën e saj.

“Uroj që një ditë t’ i ndodhë ça më ka ndodhur mua! Duke nisur nga personat që un i konsideroja shoqe! Nuk është turp të kesh lidhje një me një  çun, por turp është të kesh me 100 çuna”- shkruan ajo.

Mesazhi i Xhiselës:

Në kto kushte njihen njerzit! Kush të don dhe kush jo! Uroj që një ditë ti ndodhë ça më ka ndodhur mua! Duke nisur nga personat që un i konsideroja shoqe! Nuk është turp të kesh lidhje me një  cun por turp është të kesh me 100 cuna.

Por rastet e juaja nuk bëhen publike se nuk jan çuna deputetësh të gjithë e dimë si është shqipëria! Por turp i madh t’ ju vijë ju që iu konsideroja shoqe duhet të pyesnit njëherë çpo ndodh si është puna por ska gjë zoti i jep gjithkujt çka meriton në fund!”

Veritas.com.al/