Një 18 vjeçar është zhdukur që dje në malin e Llogarasë. Familja ka shpërndarë fotot dhe të dhëna për të gjithë ata që und të kenë informacion.

Fabio Bashllarin, që prej ditës se djeshme rezulton i zhdukur pas një udhëtimi në Llogara.  Mjegulla e madhe dhe bora  emoti i keq kanë vështirësuar komunikimin e tij me miqtë ç’ka ka sjellë edhe humbjen e kontakteve, sipas variantit më të besueshëm deri tani. Por a është kjo e vërteta?.

VERITAS.COM.AL/