Komiteti Gjyqësor i Senatit e ka referuar një grua nga Kentucky në Departamentin e Drejtësisë (DOJ) dhe Byronë Federale të Hetimeve (FBI) pasi ajo pranoi të bënte një akuzë se Gjyqtari i Gjykates se Lartë te SHBA-se, Brett Kavanaugh, e kishte përdhunuar atë.

Sipas referimit, gruaja, Judy Munro-Leighton ,kontaktoi me Komitetin Gjyqësor të Senatit lidhur me një letër të paraqitur nga senatori Kamala Harris nga “Jane Doe” nga Oceanside, California, e cila akuzonte se Kavanaugh e kishte përdhunuar atë ” disa herë “. Ndërsa Breitbart News raportonte muajin e kaluar:

Sipas transkriptimeve të komitetit lëshuar të dielën, akuzuesja, e cila nënshkroi letrën misterioze si “Jane Doe”, thotë se Kavanaugh dhe një mik e përdhunuan atë “disa herë” pasi e ka shoqeruar në shtëpi pas një feste – duke mos bërë asnjë përpjekje për të pretenduar një kohë ose vend për historinë sensacionale.

Akuzuesja pretendon se Kavanaugh e kishte groped, goditur atë dhe detyruar atë të kryejë aktin seksual. “Më detyruan të shkoj sediljen e pasme dhe kam marre dy turne duke me përdhunuar disa herë secili. Ata më lanë dy blloqe larg nga shtëpia ime “, shkruante akuzesja, duke pretenduar se çifti i tha asaj,” Askush nuk do të te  besojë nëse tregon. Bëhu vajzë e mirë. ”

Veritas.com.al/