Deputeti i PD dhe ish kryetar i Grupit parlamentar, në emisionin “Të paekspozuatit” në Tv Neës 24 ka deklaruar sot se Lulzim Basha e ka gënjyer sy për sy para 7-8 muajsh në Vlorë.

“Në një nga takimet me strukturat e PD në Vlorë, ai iu tha pjesëmarrësve se “kandidati për deputet në Vlorë do të jetë Astrit patosi”. Por  kjo as ndodhi kurrë, as thase ‘më fal’ kurrë”.

Kështu dekaloi deputeti Patozi.