Nga: Sali Berisha/

Shqiptaret e vetëm barbarë janë: Noriega dhe Fatziu i tij!

Miq, sot Edvin Kristaq Rama dhe Fatzi Droga, njeri pas tjetrit fytyre nxire, shpallen ‘barabarë’ protestuesit lumjane qe po mbronin sot interesin kombëtar ndaj plaçkës Rama ne Rrugën e Kombit, duke treguar kështu urrejtjen e tyre primitive ndaj qytetareve te thjeshte qe me guxim mbrojnë interesin kombëtar.

Me këtë rast, ne emër tuaj miq, le t’u bëjmë thirrje mbare qytetareve shqiptare te ngrihen fuqishëm ne solidaritet mbare kombëtar ndaj takasve te klikes ne pushtet dhe le ti themi Rames dhe Fatzi Droges se barbaret e vetëm ne Shqipëri jeni ju dhe se mos guxoni te vazhdoni terrorin ndaj qytetareve te Kukësit, se fati i etërve tuaj mizor se shpejti ju pret!! Sb

Veritas.com.al/