Ngjarja ka ndodhur sot në mëngjes.

Një pakujdesi i ka kushtuar jetën një punonjëseje në një hotel në Orikum, Vlorë.

64 vjeçarja F.S., ka rrëshqitur në shkallët e hotelit ku punonte në mirëmbajtjen e  hotelit dhe nuk ka mundur të mbijetojë.

Ekspertët po bëjnë hulumtimet mbi ngjarjen, çfarë ka ndodhur dhe në ç’rrethana ka ndodhur vdekja aq e shpejtë e punonjëses së hotelit.

/Veritas.com.al/