Shkruan: Alex Massie/ 

Nëse Boris Johnson është, atëherë  edhe një herë tjetër përgjigja është e vlefshme. Përgjigja më e thjeshtë mund të jetë ‘po, ai është’ të paktën deri tani kur disa anëtarë konservatorë të Parlamentit Britanik janë të shqetësuar, Boris duket se do të ketë funksionin në zgjedhjet e ardhshme.

Por një pyetje më e mirë, për vendin sigurisht, mund të jetë që t’i kërkohet Boris Johnson nëse ai është i gatshëm për kryeministër.

Dhe pyetja është se kjo është e dukshme. Ne na kërkohet të besojmë se pavarësisht kësaj, pavarësisht se duket si konspiracion, Johnson Johnson mund të jetë i duartrokitur si kryeministër. Por saktësisht, për mirëbesimin e kujtdo ndaj historisë së Johnson, përgjigja do të jetë se ai është i përshtatshëm për kryeministër.

E njëjta pyetje mund të behët edhe për opozitarin Jeremy Corbyn dhe të marrë saktësisht të njëjtën përgjigje.

Veritas.com.al/