Kryeministri Edi Rama rrugës për në Pogradec ka biseduar në telefon me Niko Peleshin ku e ka pyetur për atë që po bëjnë kundërshtarët PD – LSI.
Rama: Si je ca bën, si duket situata aty?
Niko: Shumë mirë, në cdo fshat ka mobilizim, ne kemi zgjedhur të vrapojmë më shumë ti takojmë nga dy herë, tre herë.
Rama: Organizmime të mëdha nuk dua në asnjë mënyrë se i marrim me qafë njerëzot. Më mbytën dhe mua, pse nuk mblidhemi dhe ne, pse nuk tregojmë forcën dhe ne. Po këta si janë, PD – LSI-ja?
Niko: Ata merren duke gënjyer njerezi.
VERITAS.COM.AL