Kim Kardashian në mëngjes duke ecur së bashku me fëmijën e saj.

Kardashian që nga lindja e fëmijës, është fotografuar shumë rrallë gjatë përditshmërisë.

Fotot janë realizuar diten e martë dhe Kim Kardashian ju ka drejtuar një avioni privat, që do e dërgojë në New York, përpara shfaqjes së bashkshortit të saj Kanye West.

Shfaqja e Kanye West që i dedikohet modës do të mbahet pikërisht në New York, “Kanye West`s fashion show”