Nga Sabah Jemishta/

Si tha Edvini…

Për Presidentin e përbashkët me Kosovën, nuk e kisha me gjithë mend, por ishte një ide imagjinare…

Karagjoz!

Ju kujtohet storja e Lepurit me Luanin?

Lepuri po rrezitej shtrirë në lëndinë dhe e njoftojnë se Luani po e thërret në mbledhje.

-Ik mos më çaj kokën me gjithë Luanin- u përgjigj.

Kur e takoi Luani i tha:

– Çfarë më thanë se kishe thënë për mua?!

– Asgjë madhëri, më kishte rënë dielli në kokë dhe po flisja budallallëqe, më fal të lutem!…

Veritas.com.al/