Koronavirusi nuk ndal dorën në Itali, ku vetëm në orët e fundit janë shënuar 837 të vdekur.

Bashkë me viktimat e orëve të fundit shkon në 12.428 viktima në total.

Në raportin e 24 orëve të fundit thuhet se janë shtuar 4053 raste të reja si dhe janë shëruar 1109.

Në total numri të prekurve ka shkuar në 105.792.