Deputeti i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi është përjashtuar për 5 ditë nga Kuvendi pas përplasjes pak ditë më parë në Komision me socialisten Klotilda Bushka.

Në fund të mbledhjes, pas shumë orë diskutimesh, kryetarja e Komisionit, Klotilda Bushka hodhi në votim pr/ligjin, por kjo u kundërshtua ashpër nga deputetët e Partisë Demokratike.

Gazment Bardhi u ngrit nga vendi, i rrëmbeu mikrofonin drejtueses së Komisionit të Ligjeve, dhe e hodhi në mes të tavolinës.