Deputeti i Partisë Socialiste në Kuvend, Pjerin Ndreu, ish drejtor i policisë së Shtetit, ka lëshuar një thirrje për ‘vartësit’ e tij të dikurshëm që të dorëzohen menjëherë në Policinë e shtetit dhe në prokurori për të dhënë përgjigje mbi përgjegjësinë e veprës së tyre kriminale për të cilina akuzohen.

Ai shkruan se shmangia nga ekzekutimi i arresteve eshte e papranueshme per nje ish- zyrtar te rangut te larte. Te paraqiten para Drejtesise e t’i japin deshmi per akuzat, perndryshe pozita e tyre komprometohet…”, shkruan ai.

Ata janë katër zyrtarë të Lartë të Policisë për të cilët është lëshuar urdhër ndalimi, por këta janë zhdukur.

Veritas.com.al/

pjerini