CHARLIE SPIERING

Presidenti Donald Trump la të kuptohet të martën se po përgatiste një tjetër kandidim për president në 2024 nëse përpjekjet e tij për të sfiduar zgjedhjet e vitit 2020 nuk prevalonin.

“Kanë qenë katër vjet mahnitëse. Ne po përpiqemi të bëjmë edhe katër vjet, përndryshe, do të shihemi pas katër vjetësh, ”u tha Trump mbështetësve Republikanë në një banket të Krishtlindjeve në Shtëpinë e Bardhë.

Video e thënieve të Trump në banket, e cila ishte e mbyllur për shtypin, u transmetua në Facebook nga Komisioneri Kombëtar i GOP të Oklahomas Pam Pollard.

Presidenti përsëri pretendoi se ai i fitoi zgjedhjet, duke përmendur raportet e manipulimit të detajuara në seancat e shteteve të lëkundura në të gjithë vendin.

“Unë i quaj ato zgjedhje të manipuluara dhe gjithmonë do t’i quaj kështu,” tha ai.

VERITAS.COM.AL/