Shqipëria po buzëqesh falë punës fantastike të qeverisë Rama.
Javën tjetër në vendin tonë do të vijnë mijëra doza të Pfizer dhe Sinovac, ndërsa kryeministri ka njoftuar se do të nisë vak sinimi masiv duke e ulur moshën deri tek 60-vjeçarët.
“Javën tjetër vijnë mijëra vaksina të Pfizer dhe Sinovac. Gjithashtu hapim faqen e moshës +65, ndoshta dhe +60 me të sëmurët kronikë. Shqipëria është një hap përpara në proçesin e vaksinimit masiv, krahasuar edhe me disa vende të BE-së”, njofton Rama.