Nga Nard Ndoka/

Rama vazhdon te tallet me fatkeqesinë e qytetarve shqiptarë!

Ditën e protestes urdheron spitalet e rretheve të nisin ambulancat me urgjenca te sajuara në drejtim të Tiranës.

Protesta ishte e paralajmeruar nje javë perpara, qe rrugët do bllokohen vetëm për një orë.

Ministria e Shendetesisë duhet të merrte masa për kufizimin e ketij orari, qe në rast urgjence të përdorte helikopterët.

Rama zgjodhi të kundërtën: Të tallej edhe sot me qytetarët e me fatkeqësinë e tyre.

Po vjen momenti që ti bllokohet rruga; jo vetëm politike, ketij demagogu dhe provokatori ordiner.

Veritas.com.al/