Një nga gazetat e fundit të krahut të djathtë është duke u blerë nga të majtët e ashpër Trinity Mirror Group, një organizatë që ka ndihmuar në financimin e grupeve radikale të majta  me emër ‘‘Hope not Hate’ (Shpresë dhe urrejtje) dhe ka siguruar një platformë për disa nga sulmet më ët urryer mbi konservatorët dhe Brexit.

Lajmi shokues vjen pas muajsh diskutimesh mes blerësve dhe pronarit të grupit ‘Daily Express’ Richard Desmond.

The Guardian raporton:

Miliarderi Richard Desmond ka vndisur të stopojë shtypjen e gazetës me karierë 43 vjeçare me një marrëveshje blerjeje prej 125 milionë pound.

Veritas.com.al/