Tre vjet enate per shembejn e nje magazine te Luftes se Dyte, e adoptuar si teater.

Disa ish artiste dhe ish politikane kishin vene ‘gurin’  e rezistences pasi nuk u kishte mbetur me asnje lloj kauze. Po te binte edhe kjo, atehere ku do te shkonin? Astiri eshte zgjidhur, edhe Unaza, edhe parku, edhe trau u Kalimashit…

Disa prej tyre edhe kane fituar per gjebin e tyre duke perdorur material njerezor ne protesta.

Me gjithe qe u tha njemije here se ai teater nuk mban as si kauze, as si konstruksion, ata nuk deshen tia dine.

Tani shikoni çfare ishte Teatri, nje grusht tallash, kompesato e llamarina. Ishte rrezik per artiste e per qytetare