Shefi i Shërbimit të Djegie-Plastikës, Gjergji Belba, ka deklaruar për mediat në mesditë se pacientët e ardhur me djegie gazi nga Velipoja janë në gjendje kritike për jetën.

Bëhet fjalë për at e bir, Besnik Zenuni, 55 vjeç dhe Hektor Zenuni, 33 vjeç.

Belba sqaroi se tani ata janë vendosur nën efektin e qetësuesve por gjendja e tyre është kritike, në rrezik për jetën.