Demokratët e Dibrës që pritën Lulzim Bashën ‘më mirë’se në asnjë rajon tjetër, u bënë nja njëzet a tridhjetë vetë dhe i premtuan Bashës se do të vijnë në Tiranë për protestë në datën 16 Mars.

Pasi u ankuan te Basha se ‘nuk kanë ku t’i çojnë’ prodhimet bujqësore si mollët, turshitë, patatet, etj., zoti Basha që tenton rolin e kryeministrit iu përgjigj: “Ju tregoj unë ku t’i çoni… Sillini me vete në protestë në Tiranë dhe t’i hedhim në muret e kryeministrisë’…

Edhe pse kryedemokrati u tall me dibranët, ata njëzet a tridhjetë vetë nuk ia morën për keq; ndërsa mijëra banorë të Dibrës kishin parë punët e tyre.

Kur Basha po fliste për ‘PD-në e re’ që do të shembë pushtetin, njëri nga militantët, duke i dhënë dorën Bashës nisi të thërrasë: “Nano ik!… Nano ik”.

-Jo i tha Basha, kori ynë është ‘Rama ik!’.

Veritas.com.al/

Basha "ndërron" sloganin: Nano ik

Publiée par Gazeta TemA sur Jeudi 14 mars 2019