Nga Dr. Sali Berisha/FB

“Diteziu hedh valle dhe pi uzo ne buzuqe ne Krete, per te mbuluar deshtimin e plote te radhes, ne takimin disa ditor me homologun e tij grek, ne te cilin çdo gje mbeti siç ishte; zero problem, zero zgjidhje. Kurse qytetaret shqiptare vuajne me dite te tera ne pikat kufitare midis dy vendeve tona” shkruan Sali Berisha në Facebook, pasi ka marrë mesazhin nga një grup qytetarësh që vazhdojnë të presin në Kakavijë.

“Jemi prej kater ditesh ne Kakavi per te ikur ne Greqi dhe me çdo gje ne rregullt dhe nuk na lene si ka mundësi kur mund te hapen nderkohe qe ministri yne prej tre ditesh vazhdon bisedime dhe ahengje ne Krete dhe dhe sot çirret per sukses. Çfarë suksesi paska arritur ai, per te mbylkur kufirin mes dy vendeve?” shkruajnë qytetarët në mesazhin për Berishën.

Veritas.com.al/