Greg Gutfeld tha se një video speciale që Shtëpia e Bardhë prodhoi për ti treguar Kim Jong Un gjatë samitit të tij me Presidentin Trump në Singapor, ishte në mënyrë efektive e një “reklame shitjesh mbi lirinë”.

Gutfeld tha se samiti i Singaporit ishte në thelb një “here e parë” mes dy udhëheqësve dhe një shenjë se “ndoshta e kaluara ka vdekur”

Veritas.com.al/