Rikthehen radhët në Pikën Kufitare të Kapshticës. Automjete dhe autobusë janë në radhë ditën e sotme pas plotësimit të kuotës prej 300 personash për kalimin në Greqi.

Ky rregull vijon ende teksa herë pas here për shkak të fluksit krijohen radhë.

Për të kaluar në Greqi nga Kapshtica duhet gjithashtu tampon negativ të COVID-19 dhe formular PFL.

Por rikthimi i radheve te gjata per kalimin kufitar me Greqine le shijen e keqe te ngjalljes se nje inati per shkak te eliminimit te mareveshjes per detin mes qeverise shqiptare dhe qeverise se Greqise.

VERITAS.COM.AL