Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish përmes një postimi në twitter.

“Respekt për trupat e Policisë së Shtetit që me profesionalizmin e tyre nderuan uniformën e shtetit përballë një turme të udhëhequr nga dëshpërimi i politikës qorre Shërim të shpejtë për policët e plagosur dhe ndëshkim për dhunuesit e tyre e për zjarrvënësit e institucioneve” – shkruan Rama në twitter.

Veritas.com.al/