Në përmbyllje të seancës së jashtëzakonshme, të mbajtur ditën e sotme, Kuvendi miratoi rezolutën kundër dekretit të Metës në Gjykatën Kushtetuese!.

Rezoluta për shmangien e krizës kushtetuese u votua me 97 pro, asnjë kundër dhe 4 abstenim.

Veritas.com.al/